2015. december 22., kedd

Party, party, party (Orchard Toys)


Leírás:

A Party, Party egy szórakoztató fejlesztő játék, mely kedvet ad a közös mulatsághoz. A játék célja elsőként összegyűjteni a táskába az ajándékdobozt és az öt kiegészítőt. Ezt követően a játékosok csatlakozhatnak a bulizókhoz a tábla közepén. A színes játék fejleszti a figyelmet, valamint a gyerekek szociális készségét.

Ajánlott kor: 5-9 év
Játékosok száma: 2-4
játék ideje: kb 20 perc


A játék menete:

A játéktáblán kell körbe-körbe menni és 6 kártyát összegyűjteni mielőtt a játékos belépeget a kör közepébe "bulizni" és megnyeri a játékot. Útközben "válassz bármit", "adj vissza egy kártyát" és "mondd meg ki adjon vissza egy kártyát" mezők könnyítik vagy éppen nehezítik a gyűjtögetést.



Vélemény:

Egyeske (4 év, 11 hó)
Mi tetszett a játékban: a táska
Mi nem tetszett a játékban: amikor vissza kellett adnom valamit
Fogsz még vele sokszor játszani: igen

Anya (18 múlt...)
Mi tetszett a játékban: a táska. Nekem is :) Kislányoknak ideális, "igazi" 3D táskába lehet gyűjtögetni a kártyákat.
Mi nem tetszett a játékban: Mivel az Orchard Toys nevével fémjelzett társasjátékról van szó, ezért magas(abb) elvárásaim voltak a játékkal szemben. Ehhez képest egy egyszerű lépegetős, gyűjtögetős játékról van szó. A grafika és a 3D elemek (a táska és a kör közepén bulizó tömeg) igazán "csajossá" varázsolja a játékot, de jelen esetben azt hiszem jobb a külcsín mint a belbecs. Nagyobb gyerekekkel játszva nincs tapasztalatom, de nálunk a majdnem négyéves és majdnem ötéves gyereknél (tudom, a korhatár feljebb van) elképzelhető, hogy sértődés lenne belőle, amikor eldöntik ki adjon vissza kártyát. Gondolom a nagyobb gyerekek ezt könnyebben lekezelik, ettől függetlenül játékvásárlás előtt érdemes ezt is számba venni.
Fogsz még vele sokszor játszani: nem fogom erőltetni a dolgot...

Teszt korosztály: 3+
Értékelés: 2/5
Ár: 5370 HUF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése